Informe del mes de novembre’18 del Centre de dia Tié per nens i adolescents del carrer de Bobo-Dioulasso

Presentem l’informe mensual del mes de novembre del projecte reobertura del Centre de dia Tié per a nens i adolescents del carrer de Bobo-Dioulasso, Burkina Faso. Aquest projecte està recolzat per l’Ajuntament de Girona.

Aquest és el quart mes que el Centre ha obert les seves portes. Els usuaris ja coneixen el recurs i hi ha una afluència estable. Durant aquest mes de novembre han passat pel Centre Tié:

  • Edats compreses entre els 11 anys als 16 anys.
  • 25 usuaris ham participat en la formació en fotografia.
  • 17 usuaris nous que han passat pel Centre Tié durant novembre’18.
  • 29 usuaris diferents que han passat pel Centre Tié durant novembre’18.
  • 175 usuaris que han passat pel Centre Tié entre agost, setembre, octubre i novembre’18.

Aquest mes de novembre ha sigut molt especial en tant que hem realitzat una formació en fotografia a 25 usuaris del Centre Tié. Durant dues setmanes hem realitzat una formació en tècnica fotogràfica bàsica i llavors hem realitzat una serie de retrats, 3 fotografies de retrat de cada un de l’estat actual i llavors una fotografia de retrat d’allò que volen fer o ser de grans. A més els hi vàrem proporcionar una càmera d’un sol ús i van poder fotografiar-se de com viuen al carrer. Amb aquest projecte volíem per una banda que fossin conscients de la seva situació actual, per un altre projectar i visualitzar el seu futur perquè els educadors i els usuaris comencin a treballar perquè algun dia es faci realitat.

Han sigut dues setmanes molt intenses amb uns grans resultats, en els propers mesos podreu veure’ls.

 

Pasa la voz