☀️CASAL D’ESTIU NOUSOLIDARI; Un nou estiu, un nou repte☀️

Anunciem el primer any del Casal d’Estiu NouSol! Després dels mesos de confinament, comencem l’estiu estrenant un casal comunitari, educatiu i de lleure, que es realitzarà durant els mesos de juliol i agost a la Factoria Cultural Coma-Cros de Salt.

Aquest casal vol ajudar, i donar preferència per accedir-hi, als nois i noies que atenem al projecte Reforça’t, que es realitza durant curs escolar per fer un acompanyament als infants de famílies en situació de vulnerabilitat i en risc d’exclusió social. En cas només de no ocupar totes les places disponibles, s’obririen aquestes a altres infants derivats de serveis socials i altres entitats socials i, per finalitzar a la resta d’infants dels municipis de Salt i Girona.

El projecte està destinat als infants d’entre 6 i 11 anys, que s’organitzaran en 2 grups de 10 respectivament, tant al juliol com l’agost. Es treballaran aspectes de reforç escolar, així com activitats d’oci, lleure i d’apropament cultural.

L’activitat serà adaptada a les mesures de seguretat referents al COVID19. NouSol té un protocol d’actuació de mesures sanitàries i l’equip de monitors/es està format per dur a terme aquestes actuacions.

Més informació a: info@nousol.org

Pasa la voz