ÀFRICA

El continent Africa es la màxima prioritat per NouSol per desenvolupar projectes de Cooperació Internacional. Entenem que l’Estat Espanyol és la porta d’entrada a Europa pels immigrants del Nord d’Àfrica i dels països subsaharians. Degut això molts immigrants acaben a Catalunya sense cap tipus de protecció ni recolzament i acaben vivint situacions molt precàries.

La nostra estratègia es per una banda el desenvolupament de les regions d’on prové la major part de d’immigració resident a Catalunya. Per un altre implicar als nouvinguts, residents i catalans d’altres orígens en les problemàtiques que existeixen en els seus llocs d’origen.

També és una prioritat la Sensibilització per apropar aquests dos mons tan propers i alhora tan llunyans. Molts immigrants empesos pel somni europeu no arriben a comprendre les dificultats que els suposarà viure de forma il·legal. I els europeus no arriben a entendre les múltiples raons per les quals aquestes persones decideixen deixar-ho tot per vindre a Europa.

 

 

×