Benvingut/da a la secció de l’Associació Socioeducativa NouSol


Treballem de forma local a Catalunya en programes socioeducatius per la inclusió i el desenvolupament personal i comunitari de col·lectius en situació de vulnerabilitat, marginació o exclusió social.

Una de les nostres principals activitats és dur a terme diferents programes socioeducatius per la inclusió, formació i apoderament pel desenvolupament personal i comunitari tant de catalans d’altres orígens com de col·lectius en situació de vulnerabilitat, marginació o exclusió social.

També donem suport a professionals de l'àmbit educatiu, social o sanitari que vulguin desenvolupar els seus propis projectes en els àmbits que són experts.

NouSol brindarà la seva estructura i la seva experiència per impulsar aquests projectes.

PROJECTES

Projecte Goig

Servei que pretén incloure socialment a les persones amb un problema o trastorn de salut mental, mitjançant sortides de cap de setmana lúdiques, d'oci i d'interès cultura.

Projecte Samira

Té per objectiu formar i apoderar referents educatius de diferents orígens i facilitar-los la tasca d'educador referent dins d'una entitat educativa.

Projecte Baobab

Estableix una xarxa de relacions, coneixement d'altres àmbits i dinàmiques entre nens amb famílies d'altres orígens i nens i/o voluntaris autòctons, per a l'enriquiment intercultural mutu.

Projecte Reforça't

Promou la inclusió, formació i apoderament de nens/as i les seves famílies dels barris de Santa Eugènia de Ter i Teixidores de Girona, Veïnat i el Barri Vell de Salt mitjançant un servei de reforç escolar per a les escoles d'aquests barris.

SEU PRINCIPAL UBICADA A LA CIUTAT DE GIRONA

Oficina i direcció postal, ubicats al despatx nº11, a l’Hotel d’Entitats de Girona, situat al:

Carrer de la Rutlla 20-22, 17002, Girona

HORARI:
Concertar una cita trucant al telèfon (agost tancat):+34 693·720·868

DELEGACIÓ UBICADA A LA CIUTAT DE SALT

Oficina ubicada al despatx nºB-4, a l’Hotel d’Entitats de Salt, situat al:

Carrer Sant Dionís, nº42, 17190, Salt

HORARI:
Concertar una cita trucant al telèfon (agost tancat): +34 693·720·86

info@nousol.org

+34 693.720.868

+34 972.071.506

+34 679.299.926

nousol.ong

Aquesta és només una de les àrees de Nousol. Coneix la resta clicant sobre cadascú dels logos: