Benvingut/da a la secció de l’Associació Socioeducativa NouSol:

Treballem de forma local a Catalunya en programes socioeducatius per la inclusió i el desenvolupament personal i comunitari de col·lectius en situació de vulnerabilitat, marginació o exclusió social.

Una de les nostres principals activitats és dur a terme diferents programes socioeducatius per la inclusió, formació i apoderament pel desenvolupament personal i comunitari tant de catalans d’altres orígens com de col·lectius en situació de vulnerabilitat, marginació o exclusió social.

Des de NouSol volem relacionar els projectes de Cooperació internacional que duem a terme a diferents països amb les persones que han immigrat a Europa buscant millorar les seves condicions de vida.

Per una banda volem implicar aquestes persones en les problemàtiques existents als seus llocs d’origen com també implicar als seus fills, ja nascuts a territori europeu, per apropar-los a les realitats les quals els seus pares van decidir immigrar.

Gràcies al nostre treball al exterior tenim coneixença dels trets culturals i característics de molts dels nouvinguts i residents o catalans d’altres orígens com també la certesa que aquests col·lectius estan completament desprotegits i que acaben patint tot tipus d’injustícies socials.

També donem suport a professionals de l'àmbit educatiu, social o sanitari que vulguin desenvolupar els seus propis projectes en els àmbits que són experts.

NouSol brindarà la seva estructura i la seva experiència per impulsar aquests projectes.

PROJECTES

Projecte Goig

Servei que pretén incloure socialment a les persones amb un problema o trastorn de salut mental, mitjançant sortides de cap de setmana lúdiques, d'oci i d'interès cultura.

Projecte Samira

Té per objectiu formar i apoderar referents educatius de diferents orígens i facilitar-los la tasca d'educador referent dins d'una entitat educativa.

Projecte Baobab

Estableix una xarxa de relacions, coneixement d'altres àmbits i dinàmiques entre nens amb famílies d'altres orígens i nens i/o voluntaris autòctons, per a l'enriquiment intercultural mutu.

Projecte Reforça't

Promou la inclusió, formació i apoderament de nens/as i les seves famílies dels barris de Santa Eugènia de Ter i Teixidores de Girona, Veïnat i el Barri Vell de Salt mitjançant un servei de reforç escolar per a les escoles d'aquests barris.

SEU PRINCIPAL UBICADA A LA CIUTAT DE GIRONA

Oficina i direcció postal, ubicats al despatx nº11, a l’Hotel d’Entitats de Girona, situat al:

Carrer de la Rutlla 20-22, 17002, Girona

HORARI:
Concertar una cita trucant al telèfon (agost tancat):+34 693·720·868

DELEGACIÓ UBICADA A LA CIUTAT DE SALT

Oficina ubicada al despatx nºB-4, a l’Hotel d’Entitats de Salt, situat al:

Carrer Sant Dionís, nº42, 17190, Salt

HORARI:
Concertar una cita trucant al telèfon (agost tancat): +34 693·720·86

info@nousol.org

+34 693.720.868

+34 972.071.506

+34 679.299.926

nousol.ong

Aquesta és només una de les àrees de Nousol. Coneix la resta clicant sobre cadascú dels logos: