ūüôŹ Moltes gr√†cies per recolzar-nos en aquests moments

‚ÄčAquest post √©s per desitjar-vos que tots estigueu b√©, com tamb√© tots els vostres √©ssers estimats i propers. Per descomptat desitjar que el m√≠nim de persones pateixi algun problema de salut.

Volem agrair-vos que seguiu confiant i donant suport als nostres projectes, en diferents pa√Įsos de tot el m√≥n, perqu√® nens, nenes i joves tinguin acc√©s als drets fonamentals. La vostra ajuda √©s vital en aquests moments d'incertesa en qu√® les nostres formes d'aconseguir fons propis s'han paralitzat. Tamb√© s'han paralitzat tots els expedients i convocat√≤ries de subvencions de fons p√ļblics. Entenem que la situaci√≥ socioecon√≤mica de Catalunya es complicar√† molt els seg√ľents mesos. Nom√©s desitjar-vos que tingui el m√≠nim impacte possible en tots vosaltres.

‚ÄčPer la nostra part tenim el comprom√≠s, de moment, de no fer cap expedient de regulaci√≥ i seguir mantenint tot el personal, amb les mateixes hores, que tenim contractat a Catalunya per al desenvolupament de tots els projectes nacionals i internacionals. Ara ens estem readaptant a la situaci√≥ i veure com la nostra organitzaci√≥ i estructura pot ser el m√©s √ļtil possible a la societat

Per una vegada, tots els pa√Įsos i totes les persones estan patint les mateixes problem√†tiques. Evidentment cada pa√≠s i cada persona fent-li front amb el seu context particular. Per aix√≤ creiem que podem aprofitar-lo per donar una resposta comuna per a tothom

Aix√≠ que desitgem que despr√©s d'aix√≤ tots els pa√Įsos i persones tinguin un sistema de salut universal, que tinguin acc√©s a una alimentaci√≥ de qualitat, a un habitatge digne, a disposar d'una identitat i el dret a poder viure en fam√≠lia i en comunitat, etc.

Compartim l'estrena deL videoclip de la cançó, ADABILA A, AA YEE, KATOYI, creada i cantada per nens i joves en situació de carrer a Burkina Faso, dins el projecte que desenvolupem al centre de dia i d'urgència per a nens i joves en situació de carrer de Bobo-Dioulasso.

‚ÄčAMB UNA MICA DE RITME TOT ES VEU MILLOR!

Pasa la voz