📚Iniciem el Projecte Reforça’t del curs 2020-21📚

Deguda la situació actual d'inestabilitat socioeconòmica de moltes famílies a causa del Covid, hem de sumar esforços per tal de preservar els drets fonamentals d'infants i joves i les seves famílies.

Des del projecte reforça't treballem en xarxa amb Serveis Socials, S.I.E, S.A.S, entitats del tercer sector i l'administració pública per tal de garantir la igualtat d'oportunitats d'accés a l'educació i a l'oci a infants, joves i famílies en situació de vulnerabilitat i/o en risc d'exclusió social.

Oferim un espai segur de reforç escolar i acompanyament emocional a infants i joves de 7 a 16 anys. Realitzem un treball individualitzat segons les necessitats detectades a cada infant, incloent infants i joves amb necessitats educatives especials.
Treballem per promoure una correcta adquisició d'hàbits saludables, d'organització de les tasques de la vida diària i fomentar relacions socio-afectives sanes.

Aquest any també donem un espai de treball amb famílies i d'intercanvi sociocultural per treballar amb les famílies aspectes com conèixer el circuit educatiu dels seus fills i filles, participar en activitats de caire lúdic i de coneixement de l'entorn.

ÉS L'HORA DE PASSAR A L'ACCIÓ SOCIOEDUCATIVA!

PROJECTE RECOLZAT PER:

Pasa la voz