🏠 Newsletter nº10 de la casa d’acollida Baan Saan Rak a Tailàndia

ESTIMATS AMICS DE BAAN SAAN RAK


Primer que tot, voldríem donar una gran salutació i abraçada a tots els que han col·laborat i format part de la casa d'acollida des de la nostra fundació el setembre de 2003. El següent butlletí és el vuitè informatiu des de la seva creació el 2015, en el qual els explicarem els projectes i activitats més importants entre els mesos d'octubre de 2018 i març de 2019. Aquí podran trobar fotografies, relats, activitats i presenciar el creixement dels nens i tota la família de Baan Saan Rak (BSR), fent-se part del nostre present i desenvolupament. Esperem que els agradi perquè ens segueixin donant suport.

​Descarrega't la Newsletter completa en pdf clicant la fotografia

​​BENVINGUDA A LA FAMÍLIA MOCHITA!


Al mes de maig va arribar Mochita Saekuy. La nostra petita nova germana té set anys, prové de la província de Muang Chiang Rai i pertany a la comunitat indígena Lahu​. Ens sentim molt feliços quan la nostra família creix, per això acollim amb els braços oberts a nenes i nens que necessiten una llar i molt d'amor. Ens encanta rebre'ls des de petits​​, ensenyar-los tot el que sabem, donar-los un espai perquè creixin sans​​ i puguin enfrontar el món amb els valors i eines que junts anem aprenent. La mirada innocent i ingènua dels nostres​​ petits​​ ens dóna energia i força per seguir endavant amb alegria, feliços de recórrer un camí junts​.
Benvinguda Mochita​​! Farem que BSR sigui la teva llar i família, obrint els braços d'aquesta casa, la teva nova casa, amb amor i
un gran somriure.

Pasa la voz