Newsletter nº9 de la casa d’acollida Baan Saan Rak a Tailàndia

​ESTIMATS AMICS DE BAAN SAAN RAK


Primer que tot, voldríem donar una gran salutació i abraçada a tots els que han col·laborat i format part de la casa d'acollida des de la nostra fundació al setembre de 2003. El següent butlletí és el vuitè informatiu des de la seva creació el 2015, en el qual els explicarem els projectes i activitats més importants entre els mesos d'octubre de 2018 i març de 2019. Aquí podran trobar fotografies, relats, activitats i presenciar el creixement dels nens i tota la família de Baan Saan Rak (BSR), fent-se part del nostre present i desenvolupament. Esperem els agradi perquè ens segueixin donant suport

Descarrega't la Newsletter completa en pdf clicant la fotografia

​BAAN SAAN RAK AVUI


Cada semestre la família de BSR té canvis en la seva composició, i aquest cop hem de celebrar l'arribada de tres nous nens que van arribar a la nostra llar a la fi del 2018. Actualment BSR és la llar de 39 nens entre 6 i 21 anys, conformant una bella família de germans i germanes que es cuiden, ensenyen i estimen. La majoria d'ells viu a la llar ubicat a Maelao, 30 Kms al sud de Chiang Rai, però altres han hagut de migrar per continuar els seus estudis, mantenint-se al cura de la llar tot i la distància. Gràcies a això, tots els nens tenen avui una família i totes les seves necessitats bàsiques cobertes fruit del compromís absolut de Jit, mare i exemple per a tots ells. Però també gràcies als col·laboradors que ajuden a finançar els seus estudis, aliment, roba i articles de necessitat diària. Baan Saan Rak o ​​Llar d'Amor (traducció literal del tailandès) manté la completa tutela i protecció de cada un dels nens (as), lliurant-los amor, suport i les eines necessàries per reconstruir la seva autoestima i confiança, però també per creure i crear el seu futur fomentant el millor de cada un (a), impulsant una integració a la societat amb oportunitats similars a la de qualsevol nen (a).
Actualment resideixen i-cinc (25) nens a la casa d'acollida situada en Maelao, assistint de dilluns a divendres a escoles públiques als voltants. En elles, les 12 nenes i 13 nens aprenen, comparteixen, i construeixen el seu futur al costat de la seva classe.
Els restants 14 nens viuen actualment fora de BSR; Phayao, Bangkok, Chiang Rai o Chiang Mai, a causa de les especialitzacions escollides per als seus estudis. De tota manera, visiten sovint BSR ja que aquest és el seu llar i aquí es troben els seus germans i família.

Pasa la voz