✅ NouSol pren mesures contra el Coronavirus

​La crisi del Coronavirus COVID-19 està obligant a prendre precaucions extraordinàries per frenar la seva expansió en l'àmbit global que s'han intensificat al nostre país des de l'entrada en vigor de l'Estat d'Alarma.
Davant l'alerta sanitària estem treballant per preservar la salut dels nostres treballadors/es, cooperants i voluntaris/es, i particularment dels col·lectius als quals prestem serveis.

Recopilem algunes de les respostes que estem donant en l'organització per afrontar aquesta situació:

  • Tots els projectes que desenvolupem en territori local han quedat suspesos. Com també exposicions, concerts i altres esdeveniments.
  • A tots els treballadors/es se'ls ha facilitat realitzar teletreball des de casa. No es realitzarà cap ajust de plantilla ni reducció de jornada a cap treballador/a.
  • ​Pels usuaris del projecte Reforça't estem organitzant activitats educatives i de lleure per fer a casa amb seguiment virtual dels educadors/es.

Pel que fa als projectes en els diferents països:

  1. ​Marroc, s'ha anul·lat el voluntariat de Setmana Santa.
  2. Senegal, ha tancat totes les escoles, per tant els usuaris que tenim escolaritzats són a casa.
  3. Burkina Faso, el centre de dia i d'urgència per a nens i joves en situació de carrer segueix en funcionament. ​S'han pres totes les mesures de salut possibles. 
  4. Tailàndia, la casa d'acollida Baan Saan Rak segueix en funcionament i albergant a tots els usuaris. ​S'han pres totes les mesures de salut possibles.
  5. Papua, Indonèsia, les escoles segueixen obertes però segurament ben aviat tancaran en tot el país.
  6. Guinea Conakry, per sort les principals actuacions d'aquest any van acabar fa poc abans de començar aquesta crisi mundial.

Desitgem que passi tot el més ràpid possible, que la gent es recuperi aviat, que hi hagi les mínimes perdudes humanes possibles i que puguem començar a treballar de nou per donar resposta als grans reptes que deixarà darrere de si aquest virus.

Pasa la voz