NouSol ONG pinta i decora l’escola rural de Tafza. Aquesta escola està situada en una vall en una petita comunitat remota a l’Atles Mitjà i té un professor gràcies al programa socioeducatiu gestionat per les fundacions marroquines Zakoura y CDG. Aquest programa consisteix en contractar un professor, que resideix durant aquest temps en aquest indret, durant tres anys perquè nens i nenes de comunitats remotes puguin fer la primària en tres anys, normalment es fa en sis. Després dels tres anys s’ha de renovar el contracte depenent dels i les estudiants, del Ministeri d’Educació i de la comunitat.

Gràcies al Cau de Salt, Cau de Molins de Rei i estudiants de medicina de la Universitat de Girona vam pintar l’exterior i l’interior de l’escola, construïda per la pròpia comunitat. El Cau de Molins de Rei van comprar una part del material de pintura i van passar quatre dies al poble on van pintar l’exterior de l’escola i van fer activitats amb els nens i nenes.

L’últim dia els voluntaris i voluntàries que eren al Camp de treball internacional de Aghbala es van desplaçar fins Tafza per finalitzar la decoració de l’escola juntament amb els nens i nenes, el Cau de Molins de Rei, voluntaris marroquins i Mourad Oumbarek, el professor de l’escola. Vam passar un dia molt divertit decorant l’escola i jugant amb els nens i nenes.