Després de l’èxit del Projecte Samira 2016 realitzat amb 10 joves a Barcelona, obrim inscripcions per al Projecte Samira 2017 amb l’objectiu d’empoderar referents educatius d’orígens diversos, que es realitzarà per segon any consecutiu a Barcelona ciutat.

Aquest any 2017, mantindrem el format i realitzarem les trobades de formació i intercanvi amb el grup dels 10 joves participants d’origen marroquí, per tal generar un espai de debat sobre temes d’actualitat i educatius alhora que proporcionarem una formació gratuïta sobre estratègies educatives, identitat, gènere i altres temes d’interès.

Un cop acabades les trobades d’intercanvi i formació amb el grup de joves, engegarem la segona fase d’aquest projecte. Aquesta fase consisteix en una estada pràctica en entitats col.laboradores de caire educatiu que es realitzaria durant el 2018, per tal d’adquirir un primer contacte dins l’entitat educativa, com a referent educatiu i una experiència professional.

Aquest programa ha estat seleccionat com a programa i activitat d’integració social de persones estrangeres immigrades, de no-discriminació, i activitat per a la promoció de la igualtat d’oportunitats mitjançant la inserció laboral i la millora de la capacitat individual per Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya per segon any consecutiu.

Si ets jove d’origen marroquí, interessat/da en l’àmbit de l’educació i en formar-te, aquest és el teu projecte!

T’esperem!

Si vols participar emplena aquest formulari:

Nom i cognoms

Sexe

E-mail

Idiomes

Ciutat on vius

El teu telèfon

Ocupació actual

Data de naixement

Com ens has localitzat?

Lloc d'orígen del Marroc?

Has fet un voluntariat abans?

Que t'agrada fer en el teu temps lliure?

Nivell educatiu assolit / Estudis realitzats

Quins són els teus objectius i expectatives?

Tens algún problema de salut que haguem de tenir en compte?