PROJECTE BAOBAB

INTRODUCCIÓ

El Baobab és un arbre africà on la comunitat es reuneix a sota la seva ombra. És un espai de trobada, allà on es decideixen les decisions importants del poble; on les persones juntes, tot i les diferències personals, vetllen per al grup.  Aquest, a més, té unes grans arrels.

I és així com des de NouSol, hem volgut anomenar aquest projecte comunitari tan bonic, perquè creiem que fan falta molts Baobabs a la zona on vivim per així afavorir a l’intercanvi intercultural, al diàleg constructiu i bidireccional, respectant el dret a la diferència però sense oblidar l’arrelament social necessari per sentir-se part del lloc on es viu.

baobab-logo-ok-01DESCARREGA’T LA MEMÒRIA DEL PROJECTE EN PDF CLICANT AL LOGOTIP

RESUM DEL PROJECTE

Des de NouSol, s’impulsa el Projecte Baobab de caràcter socioeducatiu, amb l’objectiu d’establir una xarxa de relacions, coneixement d’altres àmbits i dinàmiques entre infants amb famílies de diversos orígens i nens i/o voluntaris d’origen català, essent un espai d’enriquiment intercultural bidireccional.

Amb aquest projecte, ens centrarem en ampliar la xarxa de relacions, dinàmiques i llocs educatius dels nens mentorats propiciant l’intercanvi intercultural d’aquests amb voluntariat d’origen català.

DESTINATARIS/ES

Aquest projecte va enfocat a nens i nenes de primària de famílies d’altres orígens residents a Girona i/o Salt, interessats en enriquir-se interculturalment, de la mateixa manera que els voluntaris d’origen català interessats per l’intercanvi.

UBICACIÓ

El projecte Baobab tindrà seu a Girona i a Salt, però la zona d’acció educativa serà a nivell de tota la província de Girona i en funció, també, de la zona de residència dels participants del projecte. És preveu exportar aquest projecte a tot el territori català.

Si vols participar en el projecte emplena aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu:

  Nom i cognoms

  Sexe

  E-mail

  Idiomes

  Ciutat on vius

  El teu telèfon

  Ocupació actual

  Data de naixement

  Com ens has localitzat?

  Has fet un voluntariat abans?

  Que t'agrada fer en el teu temps lliure?

  Nivell educatiu assolit / Estudis realitzats

  Quins són els teus objectius i expectatives?

  Tens algún problema de salut que haguem de tenir en compte?

   

   

  < Tornar a pàgina d'inici de Nousol associació socieducativa