CONSTRUCCIÓ D’UNA CASA PER L’UMESH

El projecte CONSTRUCCIÓ D’UNA CASA PER L’UMESH, està impulsat per la Júlia i Aixel que van fer un voluntariat de llarga estada dins del Projecte Recoop-Nepal, que NouSol va desenvolupar al 2015 i 20016 al Nepal, que donava suport tècnic a les organitzacions que feien reconstrucció després dels terratrèmols que van sacsejar el el país l’any 2015.

Un dels projectes va ser ser donar suport tècnic en la reconstrucció de l’Escola Shree Sarashwotii Primary School que estava impulsat per les associacions Don’t Forget Nepal i Hugging Nepal, a la municipalitat de Kashikhanda, Kavrepalanchok, Nepal.

L’Umesh va ser contractat per aquesta reconstrucció, però ja col·laborava amb aquestes organitzacions en altres projectes. De fet el van conèixer en el camp de desplaçats que hi va haver durant molt de temps a Katmandú. L’Umesh de seguida va demostrar el seu lideratge i capacitats i va ser un dels coordinadors de l’obra.

La Júlia, l’Aixel i l’Umesh van fer molt bona amistat en els mesos que van treballar plegats. Per aquest motiu una vegada van tornar a casa teníen el pensament d’ajudar-lo a construir un habitatge digne per la seva mare i ell.

Des de NouSol els hi hem proporcionat la nostra estructura, la nostra experiència i l’escalf per dur a terme aquesta iniciativa personal.

I el que era un pensament poc a poc s’ha anat fent una realitat, amb molta il·lusió, perseverança i treball.

Aquí us deixem la pàgina del Crowdfunding que ha fet possible aquesta iniciativa:

https://www.migranodearena.org/reto/18856/construccion-de-un-nuevo-hogar-para-umesh-nepal

Encara sou a temps de fer la vostra aportació 🙂