SHREE SARAWHOTII SCHOOL

RECONSTRUCCIÓ FINALITZADA

RESUM

La reconstrucció de l’Escola Shree Sarashwotii Primary School és un Projecte de Cooperació Internacional impulsat per les associacions Don’t Forget Nepal i Hugging Nepal, a la municipalitat de Kashikhanda, Kavrepalanchok, Nepal.

Alhora, la coalició formada per les asocaciacions Moviment Nòmada, Terram y Nousol participaran aportant suport tècnic com una actuació enmarcada dins del seu projecte de cooperació Internacional Recoop Nepal.

La firma d’arquitectes Nepalesos ABARI col·laborarà també en el projecte aportant coneixements tècnics específics sobre Nepal i serà la encarregada de presentar el projecte a l’autoritat competent.

DESCARREGA’T LA MEMORIA DEL PROJECTE EN PDF CLICANT AQUÍ

PERQUÈ

Els terratrèmols que van colpejar una important zona del Nepal la primavera de 2015 han afectat de gravetat, sense arribar a destruir completament, tres dels quatre edificis de la Shree Sarashwotii Primary School. Els edificis son un veritable perill per la integritat física dels usuaris. Continuen en funcionament tot i haver estat senyalats per els enginyers nepalesos amb la marca vermella que prohibeix rotundament el seu ús considerant que el seu estat amenaça en col·lapsar.

Aularios provisionales de chapa y bambú.