QUI SOM

NouSol és una associació sense ànim de lucre, constituïda al 2008, de solidaritat internacional, independent i participativa.

NouSol ONG treballa a nivell internacional en projectes de cooperació internacional i d’ajuda humanitària treballant en xarxa amb associacions locals i organismes estatals per el desenvolupament personal i comunitari de col·lectius en situació de vulnerabilitat, marginació o exclusió social.

NouSol Films realitza tot tipus de productes audiovisuals per desenvolupar programes de sensibilització per tal de crear debat social, aconseguir incidència política i mobilització social. En la realització de projectes audiovisuals fem partícips als protagonistes com una eina de formació i apoderament. També serviran per apropar altres realitats i donar a conèixer el treball que realitzen associacions locals d’arreu del món.

NouSol Trips organitza Camps de Treball voluntari i social com també Viatges culturals, socials i educatius per tal d’apropar altres realitats i donar a conèixer el treball que realitzen associacions locals d’arreu del món. Voluntariat i Turisme responsable, sense ànim de lucre i que reverteix en col·lectius locals que treballen per la millora de la comunitat.

Associació Socioeducativa NouSol treballa de forma local a Catalunya en programes socioeducatius per la inclusió i el desenvolupament personal i comunitari de col·lectius en situació de vulnerabilitat, marginació o exclusió social.

  • Forma part com a entitat associada de la Taula Catalana pel Codesenvolupament
  • Forma part del Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Girona
  • Està registrada en el Registre Municipal d’Entitats de l’Ajuntament de Salt amb el número 525
  • És membre de la Coordinadora d’ONGs Solidàries de les Comarques Gironines i de l’Alt Maresme
  • Està registrada en el Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 36266
  • Està registrada en el Cens d’Entitats de Voluntariat de Catalunya  amb número de cens 001782–000
  • Està registrada en el Registre Municipal d’Entitats de l’Ajuntament de Girona amb el número EH3186
  • Està registrada en el Registre d’Organitzacions no Governamentals pel Desenvolupament (ONGD) de la Generalitat de Catalunya amb el número 590
  • Està registrada en el Registre de l’AECID de ‘Organizaciones no Gubernamentales para el Desarrollo (ONGD) del Gobierno de España’ amb el número 2881

BENEFICIARIS

Els beneficiaris són persones o col·lectius en situació de vulnerabilitat, marginació o exclusió social dins dels següents grups de població: infància i joventut, adults, minories ètniques, persones emigrades i discapacitats físics o psíquics.

COMPOSICIÓ JUNTA DIRECTIVA

President: Mohamed Chriyaa Alami

Secretaria: Laia Zurdo Vidal

Tresorera: Maria Pilar Beltrán Rivelles

Vocal: Esther Bernatallada Ayala

Director: Joel López Beltrán

Cap de Logística i Producció: Raul Jorqueras Callau

Tècnica de Projectes: Míriam Esther Blanco Reyes

 

Tota la documentació està disponible per a les persones que ho sol·licitin: NIF, Acta fundacional, Estatuts, Memòries …

 

 

×