VOLUNTARIAT

Moltes gràcies per voler participar com a voluntari/a.

CATALUNYA

PROJECTE BAOBAB:

Voluntaris mentors de nens/es de Salt i Girona.

PROJECTE REFORÇA’T:

Voluntaris vinculats al món de l’educació o el lleure per fer d’educadors en classes de reforç escolar.

CAMPS DE TREBALL A PROJECTES DE COOPERACIÓ INTERNACIONAL

Actualment oferim aquests camps de treball internacional per fer de voluntari/a:

MARROC

Actualment estem organitzant dos nous Camps de Treball en territori marroquí, PROJECTE GUELMIM i PROJECTE AMGADI. En el de Guelmim treballem en xarxa amb la coordinadora d’associacions de discapacitats de tota una regió del nord Sàhara. El d’Amgadi et donarem tota la informació en breu. Busquem tot tipus de voluntaris, sector educatiu, sanitari, teràpies naturals i hort amb plantes medicinals. Metges de família, pediatres, infermers, llevadores, dules, fisioterapeutes, neuròlegs, rehabilitadors, logopedes, terapeutes ocupacionals, teràpies naturals, quiromassatgistes, professors de llengües, monitors de lleure, professors, persones per portar les xarxes socials o fer feines administratives, etc.

BURKINA FASO

PROJECTE BOBO DIOULASSO

NouSol treballa a la localitat de Bobo Dioulasso, de Burkina Faso, amb la intenció d’enfortir les associacions locals que desenvolupen projectes socioeducatius i sociosanitaris. La nostra finalitat és crear una xarxa per tal d’aprofitar sinergies i tots els recursos disponibles. També treballem perquè les associacions siguin autosuficients. Organitzem tot tipus d’activitats socioeducatives i sociosanitàries. Un dels objectius principals és que el Centre de dia de l’Associació Tié per nens/es del carrer estigui en funcionament permanentment. Busquem monitors/es de lleure, educadors/es, CAUS, mestres, professors d’esports, música, arts, llengua castellana, francesa, anglesa o alemanya. Infermers, estudiants de medicina, metges. També voluntaris que ens ajudin en les tasques de suport i organització de les tasques.

TAILÀNDIA

PROJECTE BAAN SAAN RAK:

Camp de treball àmbit educatiu, període tot l’any. Busquem un perfil de professors o monitors de lleure. Màxim dues o tres persones a la vegada.

PAPUA, INDONÈSIA

PROJECTE SAUSAPOR:

Camp de treball àmbit educatiu, període tot l’any. Busquem un perfil de professors o monitors de lleure. Màxim dues o tres persones a la vegada.

SI VOLS FER UN VOLUNTARIAT SEGUEIX AQUESTES INSTRUCCIONS:

1. Emplena el Formulari d’inscripció i envia’l.

2. Un cop rebut el formulari d’inscripció ens posarem en contacte amb tu a través d’un mail i d’un missatge de whatsapp i et farem arribar tota la informació relacionada amb els Camps de Treball internacionals. Contestem bastant ràpid, moltes vegades el nostre mail se’n va directe a la carpeta de correu spam del vostre correu electrònic, aneu mirant aquesta carpeta.

3. Si us plau revisa la informació i llegeix atentament els termes i condicions de participació. Un cop hagis estudiat tots els documents posa’t en contacte amb nosaltres per fixar una entrevista, presencial o videoconferència via skype o similar.

4. Un cop feta l’entrevista determinarem la teva participació al programa escollit.

5. Si has estat acceptat al programa, organitza amb el teu coordinador les dates de viatge. Compra el teu bitllet de vol i fes la transferència a NouSol de l’import de la inscripció. Trobaràs el número de compte en el document passos a seguir. En aquest document podràs consultar els passos a seguir un cop confirmada la teva participació.

Nom i cognoms

Sexe

E-mail

Idiomes

El teu telèfon

Ocupació actual

Data de naixement

País i ciutat on vius

Com ens has localitzat?

Nivell educatiu assolit / Estudis realitzats

Quins són els teus objectius i expectatives?

Quines dates t'agradaria començar o venir?

Has fet un altre voluntariat o estat en un altre camp de treball?

Tens algun problema de salut que haguem de tenir en compte?

En quin projecte t'agradaria participar, Catalunya, Guelmim, Tafza, Sausapor o Baan Saan Rak?

En quin àmbit t'agradaria participar, el socioeducatiu, sociosanitari, arquitectònic o suport?

Si sou un grup de CAU especifiqueu nom complert, si sou AEiG o EC, nom complert dels vostres monitors i quants integrants voleu vindre?

 

×